Kampanjevilkår

Deltakerne må være minst 18 år gamle for å være med i konkurransen. Hver person kan bare delta én gang. Pomorskie turistkontor forbeholder seg retten til å kontrollere alderen på vinneren og utestenge deltakere under 18 år. Hvis disse vilkårene ikke overholdes, forbeholder Pomorskie turistkontor seg retten til å utestenge personen fra konkurransen. Forsøk på å jukse og bruke falske navn og adresser vil føre til utestenging fra konkurransen. Det er gratis å delta i konkurransen, og det er ikke forbundet med noen plikt til å kjøpe noe.

 

For å delta i konkurransen må du skrive hvorfor du ønsker å vinne et urbant drømmeopphold i Pomorskie-regionen. 

Vi trekker ut én vinner av konkurransen i Norge og én i Sverige, og disse blir kontaktet direkte via den oppgitte e-postadressen. Vinnerne blir de personene som angir den beste grunnen til å reise. Du kan delta frem til 16. december 2022, da vinneren vil bli trukket ut og kontaktet.

Vinnerne av konkurransen kan invitere tre personer til å dele premien med seg (for eksempel et opphold på et hotell og noen utvalgte opplevelser i Pomorskie-regionen). Vinneren må betale en avgift for premien i henhold til svenske/norske skattelover. 

 

Pomorskie turistkontor forbeholder seg retten til å offentliggjøre navnet og hjemstedet til vinneren av konkurransen både på vår Facebook-side, på Instagram og andre medier som brukes av Pomorskie turistkontor. Deltakerne godtar dette og at de vil motta e-post fra Pomorskie turistkontor og Sembo ved å delta i konkurransen. 

Ansatte i Sembo og på Pomorskie turistkontor samt deres familier kan ikke delta i konkurransen. Vi forbeholder oss retten til å trekke tilbake eventuelle premier hvis dette blir oppdaget.

Innsendte bidrag til konkurransen etter at fristen er utløpt, kommer ikke i betraktning når vinneren blir kåret. Pomorskie turistkontor avgjør om bidrag er mottatt i tide. Det er deltakerens eget ansvar å sørge for at bidraget kommer i tide.

 

Premien er vinnerens personlige gevinst og kan ikke byttes mot kontanter eller gis bort/selges. Premien må realiseres før 31. december 2023.

Ved å delta i konkurransen aksepterer deltakeren vilkårene.

Konkurransen er bare ment som underholdning. Deltakerne kan ikke senere reise krav mot Pomorskie turistkontor. 

Pomorskie turistkontor forbeholder seg retten til å avslutte konkurransen uten varsel, og avgjørelsen i forbindelse med konkurransen er endelig.

 

Konkurransen arrangeres av: 

Pomorskie Tourist Board

Wały Jagiellońskie 2A, 
80-887 Gdańsk, Polen

[email protected]

www.pomorskie.travel