Informasjonskapsler

Retningslinjer for bruk av informasjonskapsler

Når du besøker dette nettstedet, godtar du retningslinjene for bruk av informasjonskapsler.  
 

Generelt

Pomorskie turistkontor eier dette nettstedet og bruker forskjellige informasjonskapsler for å optimalisere besøket ditt på nettstedet vårt, generere statistikk for bruken av nettstedet og huske preferansene dine. I dette dokumentet kan du lese mer om hva informasjonskapsler er, og om hvordan vi bruker dem. Du kan også lese om hvem du kan kontakte hvis du er i tvil eller ønsker å klage på vår bruk av informasjonen din

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten datafil som er lagret på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen din. En informasjonskapsel er ikke et program som kan inneholde skadelig programvare eller virus.

Hvordan nettstedet vårt bruker informasjonskapsler

Noen informasjonskapsler utfører helt nødvendig funksjoner på nettstedet vårt. Informasjonskapsler hjelper oss også med å få en oversikt over besøket ditt på nettstedet vårt så vi hele tiden kan optimalisere og skreddersy opplevelse til dine behov og interesser. Informasjonskapsler husker for eksempel artikler som blir lagt i handlekurven, om du har besøkt nettstedet vårt før, om du er logget inn og det spesifikke språket og den valutaen du ønsker å se på nettstedet. Vi bruker også informasjonskapsler til å målrette annonsene våre spesifikt mot deg på andre nettsteder. Generelt sett bruker vi informasjonskapsler som en del av servicen vår for å gi innhold som er så relevant for deg som mulig.

Under de forskjellige kategoriene kan du se de spesifikke tjenestene som lagrer informasjonskapsler, og hvorfor de gjør det:

  • Funksjonskapsler
  • Statistikkapsler
  • Markedsføringskapsler

Hvor lenge blir informasjonskapslene lagret?

Det varierer hvor lenge en informasjonskapsel er lagret på enhetene og nettleserne dine. Levetiden blir beregnet i henhold til det siste besøket ditt på nettstedet. Når levetiden til en informasjonskapsel utløper, slettes den automatisk. Levetiden til alle informasjonskapslene våre er spesifisert i retningslinjene for bruk av informasjonskapsler.

Slik kan du blokkere eller slette informasjonskapsler

Du kan når som helst blokkere alle eller bare informasjonskapsler fra tredjeparter fullstendig ved å endre innstillingene for nettleseren på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen. Plasseringen av disse innstillingene avhenger av nettleseren du bruker. Du må imidlertid være oppmerksom på at hvis du blokkerer alle eller bare informasjonskapsler fra tredjeparter, kan det være funksjoner og tjenester som du ikke vil være i stand til å bruke på nettstedet (fordi disse avhenger av informasjonskapsler).

Hvordan kan du slette informasjonskapsler?

Det er enkelt å slette informasjonskapsler som du har akseptert tidligere. Det avhenger av hvilken nettleser (Chrome, Firefox, Safari osv.) og enhet (smarttelefon, nettbrett, PC, Mac) du bruker.
Du finner vanligvis denne informasjon under innstillinger – sikkerhet og personvern – men dette kan variere fra den ene nettleseren til den andre. Oppgi hvilken enheten/nettleser du bruker (klikk på den aktuelle lenken)

Du kan endre samtykket ditt ved enten å slette informasjonskapsler fra nettleseren din eller ved å endre det opprinnelige valget ditt ved å klikke på lenken nedenfor:

Husk: Hvis du bruker mer enn én nettleser, må du slette informasjonskapslene i alle sammen.

Har du spørsmål?

Hvis du har kommentarer eller spørsmål knyttet til informasjonen vår og/eller behandlingen av personopplysninger, kan du gjerne kontakte oss. Retningslinjene for bruk av informasjonskapsler blir oppdatert én gang i måneden av Cookie Information. Hvis du har spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler, må du gjerne kontakte Cookie Information på deres nettsted.

Typer av informasjonskapsler – beskrevet i detalj 

Strengt nødvendige informasjonskapsler

Strengt nødvendige informasjonskapsler bidrar til å gjøre et nettsted navigerbart ved å aktivere grunnleggende funksjoner, f.eks. sidenavigering og tilgang til sikre områder på nettstedet. Uten disse informasjonskapslene ville ikke nettstedet kunne fungere riktig.

Funksjonskapsler

Funksjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon som endrer måten nettstedet fremstår eller fungerer på. For eksempel når det gjelder foretrukket språk eller region.

Statistikkapsler

Statistikkapsler hjelper nettstedeieren med å forså hvordan besøkende samhandler med nettstedet ved å samle inn og rapportere informasjon.

Markedsføringskapsler

Markedsføringskapsler brukes til å spore besøkende på nettstedene. Hensikten er å vise annonser som er relevante og interessante for den enkelte brukeren og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts annonsører.

Uklassifiserte informasjonskapsler

Vi holder på å klassifisere uklassifiserte informasjonskapsler sammen med leverandørene av de enkelte informasjonskapslene.